Градински център

Ако градинарството е не просто хоби, а Вашата страст, задължително посетете „Хоум Гарден ТТ“ – нашия градински център. Разположен е на изключително обширната площ от 10 декара в София, в която в годините изградихме множество оранжерии, модерна административна част и складова база, производствена и демонстративна зона, транспортни алеи и всичко, което ни е необходимо, за да обслужим качествено клиентите си. Превърнахме това пространство в място, където любителите на растенията ще намерят екзотични и разнообразни видове, ценни съвети и хитроумни трикове как да отглеждат по най-добрия начин цветята си, приспособления от първа необходимост за всеки градинар.
градински център

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В НАШИЯ ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР

Ние от „Хоум Гарден ТТ“ – градински център отглеждаме над 300 рода растения и повече от 2000 разновидности, които ще разпалят въображението Ви как да направите своята единствена по рода си шарена градина. Имаме над 20-годишен опит в сферата и ще Ви предложим идеално адаптирани за местния климат многогодишни декоративни растения. При нас ще откриете истинско разнообразие от храсти, широколистни алейни дървета, иглолистни храсти и дървета, увивни видове, предлагани в бала, в контейнер или на корен, многогодишни цветя. Ако сте почитатели на невероятните бонсаи, топиарии, солитери или на готовите живи плетове – ние Ви каним да се насладите на многообразната ни продукция. Разбира се, не пропускайте да разгледате градинските ни консумативи, които селектирахме – контейнери, саксии, субстрати, тревни смески, модули за вертикално озеленяване и много други.

ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Отличава ни стремежът да захранваме клиентите си с първокласни растения, отгледани с прецизност и внимание, които са готови да бъдат посадени в новия си дом. Дългогодишният ни опит в сферата ни дава увереност, че имаме отговор на най-сложните въпроси, които Ви вълнуват. Това не е просто градински център – това е място, където ще научите тайните на градинарството!

Галерия